Ács Szerszám és Szervíz

termkeinkbelps


kosr


VirtueMart
A bevásárlókosara jelenleg üres.

Alkatrsz nagykereskedelmi programunkhoz. Httranyag tmogatst tudunk biztostani szervizeinknek.
E-mail Nyomtatás PDF

Megrendels utn hogyan juthat a kiszemelt termkhez?

A rendelt termkeket tveheti zletnkben (Szemlyes tvtel) vagy utnvttel kiszlltjuk az orszg egsz terletn.

Szllts menete:

1. A megrendelst legksbb a berkezst kvet munkanapon feldolgozzuk. A megrendelt termk kiszlltsa a kszleten lev termkek esetn maximum 3 munkanapon bell, a rendelsre szlltott termkek esetben ltalban 5 napon bell trtnik. Ettl eltr esetben felvesszk nnel a kapcsolatot.

2. A megrendels feldolgozst kveten egy visszaigazolst kldnk e-mailben, mely tartalmazza a rendelt termkek listjt s a szmla vgsszegt.

Ha a csomag elindtst kveten (melyrl e-mailben rtesl) 48 rn bell sem kapja meg rendelst, krjk vegye fel velnk a kapcsolatot, hogy segthessnk a minl gyorsabb kzbests rdekben.

Nhny hasznos tancs:

Figyeljen arra, hogy az irnytszmot s a telefonszmot pontosan adja meg a sikeres kzbests s az esetleges kapcsolatfelvtel rdekben!

Szlltsi cmnek olyan cmet adjon meg, ahol napkzben tartzkodik n vagy aki tveheti (pl.: munkahely, szomszd, rokon, stb.) Rendelskor a "szlltsi cm" mezben kell feltnteti ezt a cmet! Ettl a szmlzsi cm termszetesen eltrhet

Fontos, hogy a minl egyszerbb kzbests rdekben a cm a lehet legpontosabb legyen: Ir.szm, Vros, Utcanv, u./tr/kz/stny., hzszm, lpcshz/emelet/ajt (ha van)

Szlltsi djak, ingyenes szllts rtkhatra:

A kiszllts brutt 100.000.- Ft feletti megrendels esetn az egsz orszgban ingyenes!

Brutt 100.000.- Ft alatti rendels esetn szlltsi kltsget szmtunk fel!

*az albbi szlltsi djak brutt rak!

sly (kg) szemlyes
tvtel
utnvt
0-1 0 Ft 1 397 Ft
1-2 0 Ft 1 494 Ft
2-3 0 Ft 1 584 Ft
3-4 0 Ft 1 669 Ft
4-5 0 Ft 1 757 Ft
5-11 0 Ft 2 038 Ft

A szlltsi kltsg tjkoztat jelleg?, a vltoztats jogt fenntartjuk.

Amennyiben cgnktl szemlyes hzhozszlltst , szaktancsadst kvn az n ltal vsrolt termkrl, krjk hvja zletnket 06 (29) 446-615

Vagy kldjn e-mailt az acsiker kukac acsiker pont hu e-mail cmre.

50 kg felett a hzhozszlltst szemlyesen biztostjuk nnek, amelynek djrl krjk hvja zletnket tel.: 06 (29) 446-615

800.000 Ft felett trtn vsrls esetn szemlyesen s ingyen szlltjuk nnek az n ltal megadott cmre . Kistraktor, rider , ZTH ill. brmilyen benzinmotoros gpet nnek bezemelve szlltjuk hzhoz, egy hasznlati szaktancsads keretben.

Van lehetsg banki tutalsos fizetsre!

Elreutalsos fizets esetn a szlltsi kevesebb! Ebben az esetben killtjuk a szmlt, az sszeg berkezsekor elindtjuk a csomagot. (Krjk, ezen ignyt rendelskor megjegyzsben, telefonon vagy e-mailben jelezni szveskedjen)

Klfldi megrendels

Hatron tli megrendels esetn mdunkban ll 0% fs szmlt killtani, amennyiben a vsrl rendelkezik kzssgi adszmmal s igazolja, hogy ms EU tagorszgba szlltja ki a vsrolt termkeket. Hatron tlra, futrszolglattal trtn kiszlltsra sajnos egyenlre nincs mdunk, kizrlag magyarorszgi tvtel lehetsges, de rajta vagyunk, hogy legyen!

Felvilgosts, specilis krs s esetleges problma esetn krjk, hvja zletnket a 06 (29) 446-615-s szmon vagy kldjn e-mailt az acsiker kukac acsiker pont hu e-mail cmre.

Ellls

nnek jogban ll, a megrendelst kveten, de mg a kiszllts eltt a vsrlstl elllni. Ebben az esetben fizetsi ktelezettsge nincs. A lemondst jelezheti e-mailben, vagy faxon.

n az ru tvtelt kvet 14 napon bell indokls nlkl elllhat a vsrlstl a tvollvk kztt kttt szerzdsekrl szl 45/2014. (II. 26.) kormnyrendelet szerint. Ez eseten n viseli az elllsi jog gyakorlsa miatt az ru visszaszolgltatsval kapcsolatban felmerlt kltsgeket. Az ru ellenrtkt haladktalanul, de legksbb 14 napon bell visszatrtjk. Kizrlag srlsmentes, nem hasznlt, hinytalan csomagols termk visszaszolgltatsa esetn trtjk vissza a vtelrat! Meghibsodott gppel az nhz legkzelebbi garancilis szervizt kell felkeresnie.